Bakning
Igår bakade jag matbröd samtidigt som jag städade och det blev faktiskt riktigt bra. Det var iofs en bakmix från Kungsörnen (Sverigelimpan) men jag brukar vara värdelös på att baka matbröd, det brukar alltid bli degigt eller platt eller nåt annat. Den här limpan är väldigt god så jag kan rekomendera den, det är ju ganska lätt oxå eftersom det bara behövs vatten och jäst.

Idag har jag bakat New York blueberry cheesecake istället. Vi får dock se hur den blev, tror att vår ugn inte riktigt stämde med temperaturen för den fick aldrig någon riktig färg så jag körde den lite längre än man skulle. Det kan ju såklart påverka resultatet. Bild på den kommer när den svalnat och vi testat att skära en bit av den.

Idag har jag bakat New York blueberry cheesecake istället. Vi får dock se hur den blev, tror att vår ugn inte riktigt stämde med temperaturen för den fick aldrig någon riktig färg så jag körde den lite längre än man skulle. Det kan ju såklart påverka resultatet. Bild på den kommer när den svalnat och vi testat att skära en bit av den.
Kommentarer
Trackback