Burritos



Burritos
4-5 port


1 förpackning stora fullkornstortillas (t ex ICA gott liv)
3 kycklingfiléer
ca 200 g frysta wokgrönsaker
70 g färska champinjoner
1 gul lök
2 tomater
1 burk salsa (t ex ICA garlic salsa)
1 påse tacokryddmix
riven ost, gärna med stark smak

1. Skär kycklingen i ganska små bitar. Finhacka löken, skär champinjonerna och tomaterna i små bitar.
2. Fräs kycklingen i lite olivolja i några minuter, tillsätt wokgrönsakerna, löken och champinjonerna. Låt fräsa ytterligare någon minut.
3. Strö över kryddmixen och häll över salsan, blanda ihop.
4. Ta av från värmen och blanda i tomaterna.
5. Fördela röran på tortillabröden och rulla ihop. Lägg i en ugnsfast form och strö över den rivna osten.
6. Gratinera i 225° i ca 10 minuter.
7. Servera gärna med grönsallad.

Gjorde det här igår kväll. Är baserat på ett recept, men vi "freestylade" (som Maria hade sagt) lite och gjorde om det. Blev riktigt gott!! Så det här kommer vi absolut göra fler gånger!! Det blev bara 5 burritos för oss för det fick inte plats 6 i formen, men röran hade räckt till det. Det räckte att äta 1, även om Christian åt 1 och en halv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Det är jag som är kullan:

Jag heter Åsa Lundgren och bor i Ronneby tillsammans med Christian, vår son Kasper och vår hund Maya. Uppväxt i södra Dalarna är jag i hjärta och själ en kulla, men bor sedan januari 2008 i Ronneby, Blekinge.

Jag har kanske inte det mest spännande livet, men jag vill ändå dela med mig av vad som är viktigt i mitt liv just nu. Efter att ha flyttat till Ronneby är det långt till familj och vänner som jag såklart saknar. Det här är ett sätt för mig att hålla kontakten med allihopa på en gång :)


RSS 2.0