Burritos

Burritos
4-5 port
1 förpackning stora fullkornstortillas (t ex ICA gott liv)
3 kycklingfiléer
ca 200 g frysta wokgrönsaker
70 g färska champinjoner
1 gul lök
2 tomater
1 burk salsa (t ex ICA garlic salsa)
1 påse tacokryddmix
riven ost, gärna med stark smak
1. Skär kycklingen i ganska små bitar. Finhacka löken, skär champinjonerna och tomaterna i små bitar.
2. Fräs kycklingen i lite olivolja i några minuter, tillsätt wokgrönsakerna, löken och champinjonerna. Låt fräsa ytterligare någon minut.
3. Strö över kryddmixen och häll över salsan, blanda ihop.
4. Ta av från värmen och blanda i tomaterna.
5. Fördela röran på tortillabröden och rulla ihop. Lägg i en ugnsfast form och strö över den rivna osten.
6. Gratinera i 225° i ca 10 minuter.
7. Servera gärna med grönsallad.
Gjorde det här igår kväll. Är baserat på ett recept, men vi "freestylade" (som Maria hade sagt) lite och gjorde om det. Blev riktigt gott!! Så det här kommer vi absolut göra fler gånger!! Det blev bara 5 burritos för oss för det fick inte plats 6 i formen, men röran hade räckt till det. Det räckte att äta 1, även om Christian åt 1 och en halv.
Kommentarer
Trackback