Nu är vi ensamma

I måndags började Christian jobba igen, så nu är vi ensamma på dagarna, jag och Kasper (och Maya förstås). Än så länge går det bra och vi börjar så smått få in lite rutiner. Det är stor skillnad mot förra veckan då mamma bodde hos oss på helgen och Maria, Jani, Hanna och Adam var här resten av veckan på semester. Då var det full rulle och vi gjorde saker i stort sett varje dag, men nu är vi mest bara hemma istället.

På bara några dagar nu så har Kasper ändrat sina rutiner ganska mycket; han sover längre stunder i sträck, han bajsar väldigt sällan (han bajsade alldeles nyss och sist han gjorde det var i förrgår!) och han har längre vakenperioder (utan att han är ledsen och skriker).

Nu ska jag gå och byta på lillprinsen som verkar ha bajsat klart, så är han fräsch tills pappa kommer hem :)

Dagarna rusar iväg...

Dagarna försvinner snabbt förbi nu, när vi väl har kommit upp, har ätit frukost och fått på oss kläder så är det snart lunchdags :)
Rutinerna är ju inte direkt inarbetade ännu, men vi lär oss och blir bättre på det för varje dag som går. Denna vecka är det nåt vi ska iväg på varje dag (bvc, soc för faderskapsanmälan, fotografering för tidningen, sjukhuset för höftledsscreening). Det gör att dagarna går ännu fortare, jag tycker att vi just ätit frukost och vips så är det kväll och dags att varva ner igen.

     
Här inviger vi badbaljan, Kasper såg mest förvånad ut men verkade tycka att det var riktigt skönt! En riktig mysstund var det!

Vi har ju fått en hel del kläder till Kasper och från Christians mormors bror fick vi två pyjamasar varav vi satt på en ikväll eftersom det är lite kallare idag (annars har Kasper sovit utan nån pyjamas eller i en body utan armar). Efter att vi satt på den så låg han och mös i pappas famn och tittade på fotboll och såg så himla nöjd ut så jag tog ett kort :)


Vi var med i lokaltidningen idag och bilden ligger även på nätet, här är länken:
http://www.blt.se/nara_o_kara/valkommen/asa-lundgren-och-christian-direnius-(1466927).gm
Vi kommer skicka in den till Södran oxå så att den kommer med där, men vi vet inte när det blir.

Nu ska jag oxå mysa tillsammans med pojkarna innan det är dags att gå och lägga sig.

Kasper


Bjuder på en bild på guldklimpen! Vi har nu bestämt oss för att han ska heta Kasper. Här sover han och myser i sin säng men varje dag är annorlunda och det är tvära kast mellan mys, skrik, sömn och mat. Men varje dag är underbar!

Nu är han här!!!

Bloggandet har fått stå åt sidan ett tag av förståeliga skäl. Våran lille pojke har kommit till världen! Söndagen den 26:e kl 06:28 tittade han ut. Ingen gissade rätt datum men Tony var närmast med den 27:e.

Allt gick bra även om det var grymt jobbigt, det började redan på natten till torsdagen så jag hade inte sovit speciellt mycket när det var dags att få ut honom. Jag var fruktansvärt trött!!

Men nu är han här och vi håller som bäst på att lära känna varandra och myser mest hela dagarna. Vi har inte riktigt fått ordning på rutinerna och det är mycket äta, sova, äta, sova, äta, sova :)

Christian är hemma i tre veckor till så vi har en massa familjetid framför oss. Vi ger oss inte iväg ut på mer än promenader och till bvc än så länge, vi trivs bäst hemma i lunget!

Jag vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga framöver ett tag, det får bli när det blir. Här är en länk till lite bilder på den lille guldklimpen!

http://stall-lekander.se/bebis/




Det är jag som är kullan:

Jag heter Åsa Lundgren och bor i Ronneby tillsammans med Christian, vår son Kasper och vår hund Maya. Uppväxt i södra Dalarna är jag i hjärta och själ en kulla, men bor sedan januari 2008 i Ronneby, Blekinge.

Jag har kanske inte det mest spännande livet, men jag vill ändå dela med mig av vad som är viktigt i mitt liv just nu. Efter att ha flyttat till Ronneby är det långt till familj och vänner som jag såklart saknar. Det här är ett sätt för mig att hålla kontakten med allihopa på en gång :)


RSS 2.0