Kasper "i tidningen"


Okej, det syns dåligt men jag vill bara visa att Kasper idag finns med på aftonbladet.se, startsidan. Där finns en länk till klippet där han står mot bordet med bildtexten: "Veckans modigaste och sötaste bebis Kasper vågar stå upp."

Ingen stor grej egentligen men det är klart man tycker det är kul :)!


Matprat


Kasper har inte tid att äta för han har ju så himla mycket att säga :)

Olars gården på 50-talet


Så här såg det ut på 50-talet på den gård där jag växt upp. Är i alla fall nästan helt säker på att det är Olars gården :) Mamma och pappa får verifiera!

Ser lite annorlunda ut nu men får ändå lite hemlängtan när jag ser det!

Kaxig kille


Kasper har lite övertro på sin förmåga, men det är väl så det ska va :)

Maya och Kasper "leker"


Kasper gillar verkligen att hoppa i sin gunga och Maya vill ibland också vara med och ha roligt. Hon ligger bredvid trots att Kasper hoppar på hennes tassar och ibland sträcker hon sig upp och ger honom en puss :)


Kakmonstermuffins


I lördags hade vi lite kalas för mig och bjöd då på kakmonstermuffins. Visst är dom söta? Och dom var faktiskt goda oxå. Dom gick då hem hos besökarna.


Kasper hoppar!


Okej jag vet att den är felvänd men jag filmade den så och vet inte om man kan vända den. Men jag har i alla fall fått in en film på sidan!

Maya har fattat galoppen...


Nu har Maya fattat att det kan löna sig att vara framme när Kasper får mat. När han åt morots- och blomkålspuré häromdagen så rengjorde hon hans händ väldigt noga, Kasper tyckte det var jätteroligt och spretade med fingrarna så mycket han kunde så hon skulle komma åt. Maya äter inte morot annars och tvivlar på att hon skulle äta blomkål heller men när det är nån annans mat så är det ju såklart intressant :).


Nytt år, ny frisyr...


I tisdags gav jag mig själv en ny frisyr i födelsedagspresent, lugg blev det. Idag har jag stylat det själv första gången och även om det tog lite tid eftersom jag är ovan så är jag nöjd. Jag tyckte i början att jag nog skulle velat ha haft luggen lite tjockare, men nu vet jag inte riktigt. Jag ville behålla längden men det var så mycket som var så slitet så hon fick kapa av en bit, men det växer ju ut :)


Congratulations and celebrations...

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag,
för det är Åsas födelsedag.
Hurra, hurra, hurra!

Dagen har inte varit så himla kalasig, känns som om jag hållit igång precis hela dagen, men det är alltid lite speciellt att fylla år! Kasper firade mig genom att vakna vid halv sex i morse, som tur var så tillät han mig att slumra ett tag till så vi gick inte upp förrän halv sju. Sen fick jag en present i form av en bajsblöja vid frukostbordet, visst är han omtänksam min son?!

Nu sover både Kasper och Maya och jag och Christian kan krypa upp i soffan och fira med Mästarnas mästare :)


Kasper borstar "tänderna"


Kasper är väldigt intresserad när jag borstar tänderna på morgnarna och vill gärna ta tag i min tandborste så jag tog fram den tandborste han fått med nån reklam och gav honom den, det blev en hit! Så nu borstar han sina "tänder" varje morgon samtidigt som mig.

Än så länge har han ju inga tänder men det kan ju inte skada att han vänjer sig lite redan, och sen så får ju jag borsta i fred oxå :)!


Jag är husmoderlig!


Idag jobbar jag verkligen på mitt vuxenskap :). Jag gör kalops (för första gången i mitt liv) och det anser jag ge vuxenpoäng eftersom man måste göra lite i förväg och kan inte börja när man ska äta om en halvtimme. Samtidigt gör jag blomkåls- och morotspuré åt Kasper (får väl se om det blir gott...) och det oxå är i förväg eftersom han nog inte kommer äta det förrän tidigast om tre dagar när palsternackspurén är slut. Hur mycket vuxenpoäng har inte jag samlat på mig nu??!!


Istället för babyrytmik...


Idag skulle jag och Kasper gå på babyrytmik och stressade som tokar för att komma dit i tid... tji fick vi eftersom det visade sig när vi kom dit att det börjar igen vecka 4 :(
Så vi gick hem och lekte lite istället, Kasper har börjat göra en av de saker som jag tycker är gulligast med bebisar; att hålla i fötterna (ja, jag vet att jag är löjlig, Christian driver med mig om det). Här har han dragit av sig ena strumpan, den fick jag ta från honom när han höll på att äta upp den:

Eftersom det blev lite tid över idag så börjar vi nog med att plocka bort julsakerna, är väl dags nu. Nu väntar vi på våren!


På väg hem igen

Nu är det slut på helgerna och vi är på väg hem igen. Kasper verkar helt slut, han har sovit sedan vi åkte hemifrån kvart över sju, nu är klockan tio! Vi åkte hoppas att han är glad när han väl vaknar.



Det är jag som är kullan:

Jag heter Åsa Lundgren och bor i Ronneby tillsammans med Christian, vår son Kasper och vår hund Maya. Uppväxt i södra Dalarna är jag i hjärta och själ en kulla, men bor sedan januari 2008 i Ronneby, Blekinge.

Jag har kanske inte det mest spännande livet, men jag vill ändå dela med mig av vad som är viktigt i mitt liv just nu. Efter att ha flyttat till Ronneby är det långt till familj och vänner som jag såklart saknar. Det här är ett sätt för mig att hålla kontakten med allihopa på en gång :)


RSS 2.0