Tänk att det var ett år sen


Jag kan knappt fatta att det har gått ett helt år sedan vår lille busunge kom till världen! Men nu är han ett litet barn och inte en bebis längre och han går omkring som om det vore det mest naturliga i hela världen (vilket det ju iofs är :) )
Det kommande året kommer nog bli minst lika roligt och lärorikt!


Tillbaka i verkligeheten

Jag har börjat jobba igen nu, första dagen var igår och det känns jättebra! Jag har blivit påminnd (hur stavar man det egentligen??) om hur bra jag trivs på jobbet, speciellt med mina jobbarkompisar. Det kommer bli superkul att jobba detta året tror jag trots att det är mycket som är förvirrande och osäkert, tillslut kommer det säkert bli bra, annars så blir det bättre nästa läsår :)

Uppdatering på husfronten...

Igår lade vi ett bud på ett hus, det röda med blåa markiser som jag visat förut. Men senare på kvällen hade någon budat över och det var över vår gräns vi hade satt så vi sa tack, men nej tack och lade ner.
Känns lite tråkigt men det var väl meningen att vi inte skulle bo där helt enkelt.

Det har varit lite torka på roliga hus på hemnet nu ett tag, detta kommer vi nog gå och titta på men jag tycker tomten är så himla liten så jag vet inte riktigt. Men gå på visning kan man ju i alla fall.

Annars är det nog inget som vi är intresserade av att se, men vi hoppas att det är många som skiljer sig efter semestern :)




Det är jag som är kullan:

Jag heter Åsa Lundgren och bor i Ronneby tillsammans med Christian, vår son Kasper och vår hund Maya. Uppväxt i södra Dalarna är jag i hjärta och själ en kulla, men bor sedan januari 2008 i Ronneby, Blekinge.

Jag har kanske inte det mest spännande livet, men jag vill ändå dela med mig av vad som är viktigt i mitt liv just nu. Efter att ha flyttat till Ronneby är det långt till familj och vänner som jag såklart saknar. Det här är ett sätt för mig att hålla kontakten med allihopa på en gång :)


RSS 2.0