Angels and Demons

I fredags var vi på bio oxh såg Angels and Demons som är en filmatisering av en av Dan Browns böcker. Den handlar oxå om professor Langdon (spelas av Tom Hanks) och är lite lik Da Vinci koden på det sättet att de följer olika ledtrådar från långt tillbaka i tiden för att lösa ett mysterium.

Jag gillade boken Änglar och demoner mer än Da Vinci koden när jag läste dem, kan inte direkt säga varför. Men jag måste säga att jag inte vart så himla förstjust i filmen. Vet inte riktigt varför men tror att det har att göra med att jag hela tiden visste vad som skulle ske vilket gjorde att den kändes lite seg, man väntade hela tiden på slutscenen. Jag gillade inte Da Vinci koden (filmen) så himla mycket när den kom heller iofs.

Det är ju inte dåliga filmer men böckerna var så mycket bättre så det kändes lite meningslöst att se filmerna på nåt sätt.

Att jag sen var toktrött efter en lång dag på jobbet och lågt järnvärde har kanske lite med saken att göra oxå...

Big Bang Theory

Måste vara den roligaste tv-serien på länge!! Tycker den är tokrolig! Tyvärr så har jag och Christian inte kunnat hålla oss så vi har nu sett de två första säsongerna redan och det finns inga fler avsnitt ännu, den tredje säsongen har inte börjat i USA än. Så nu måste vi ju vänta lääänge...


Har ni inte sett den så tycker jag absolut att ni ska kolla på nåt avsnitt, det går torsdagar 19:30 på 5:an (tror jag). Att jag och Christian tycker att det är så roligt kan ju bero på att vi själva är riktigt nördar (serien handlar om några nördar) vilket gör att vi uppskattar alla skämten, men jag tror nog att det finns flera som gillar det oxå :)

Roligaste karaktären är helt klart Sheldon som är socialt handikappad och inte riktigt förstår saker som sarkasm och andra såna saker, han är hysteriskt rolig!!!

Oj vad det sparkar och håller på...

Det är riktig akrobatik på gång där inne ikväll, är ju skönt att man känner att den lever den lille, men kan bli lite jobbigt ibland när det känns som om man har en boxningssugen alien därinne!

Var till barnmorskan i fredags på glukostest. Var där 8 på morgonen på fastande mage (fick inte äta eller dricka något efter midnatt) och då fick jag ett stort glas sockervatten att slurpa i mig. Sen ska man vänta i två timmar för att sen se hur bra kroppen brutit ner sockret. Vanlig kontroll gjordes under tiden så jag behövde inte vänta så himla länge i alla fall.

Sockervärdet var bra och allt annat oxå förutom mitt blodvärde. Jag låg på 104 nu, och då äter jag ändå en järntablett om dagen. Så nu ska jag äta två om dan och dessutom ta två folsyretabletter varje dag i en vecka så att det får sig en skjuts. Så får vi väl se om det hjälper något.

Är ju inte så konstigt att jag varit lite trött och somnat utslagen på soffan varje kväll vid 8 den senaste tiden ... :)

Äntligen snart slut på hockeyn!!

Snart är hockeysåsongen äääääntligen över!!! Just nu spelas finalen i hockeyVM mellan Ryssland och Kanada. Sen är det äntligen över på ett tag. Det är ju rätt så kul att kolla på hockey ibland, men nu är jag så himla trött på det! Och det känns ju helt fel att det spelas hockey nu när det varit så varmt om skönt ute.

Fotbollen har ju dragit igång tyvärr, men de är Christian inte lika intresserad av i alla fall så det kommer han (förhoppningsvis) inte vilja kolla på lika ofta :)!

Soffbygge

I helgen var vi till Ikea och köpte bland annat en soffa att ha på balkongen. Igår satte vi ihop den och fick äntligen en skön sittplats på balkongen.


På bilden syns vårt randiga balkonggolv oxå :) Vi har fått mattbitar av Kjell som vi lagt ut och ingen av färgerna räckte inte till hela så vi fick blanda. Men det är i alla fall skönare och mysigare än betonggolv.

Maya hjälpte oxå till, hon är alltid med och är nyfiken på vad vi sysslar med men igår var det själva förpackningen som var roligast...



Det är jag som är kullan:

Jag heter Åsa Lundgren och bor i Ronneby tillsammans med Christian, vår son Kasper och vår hund Maya. Uppväxt i södra Dalarna är jag i hjärta och själ en kulla, men bor sedan januari 2008 i Ronneby, Blekinge.

Jag har kanske inte det mest spännande livet, men jag vill ändå dela med mig av vad som är viktigt i mitt liv just nu. Efter att ha flyttat till Ronneby är det långt till familj och vänner som jag såklart saknar. Det här är ett sätt för mig att hålla kontakten med allihopa på en gång :)


RSS 2.0