Slut på lovet

Vips sa det så var lovet slut...
Veckan gick jättefort och jag hann med kanske en tiondel av det jag hade tänkt. Men så blev ju Kasper sjuk oxå, kan ju skylla lite på det :)

Vi började med studiedag på jobbet idag som var lite ostrukturerad och halvflummig vilket jag stör mig något grymt på eftersom jag absolut inte har tid till att vara ineffektiv på jobbet. Det vi gjordde under dagen hade kunnat göras på en förmiddag så hade jag kunnat försöka komma ikapp med allt jag ligger efter med resten av tiden. Men det är väl något jag är tvungen att lära mig leva med (har jag förstått av kollegorna).

Kasper gick till dagis idag som vanligt men Christian hämtade honom vid 2 eftersom han då hade feber... Nästan en hel dag klarade han sig efter lovet alltså. I morgon blir han hemma så får vi se hur resten av veckan blir efter det. Vi håller tummarna här för att det bara var nåt litet som går över fort!




I morgon börjar ett nytt och spännande liv för Maya då hon har sin första dag på hunddagis. Jag ska lämna henne på morgonen och hämta när jag åker hem, hon kommer vara helt slut då efter att ha umgåtts med andra hundar hela dagen och varit ut på flera promenader. Vi hoppas på att hon kommer trivas och att vi tycker det funkar så behöver vi inte längre pussla med olika personer som rastar henne mitt på dagarna.
Uppdatering om hur det går för henne kommer senare.

Lilla sjuklingen


Kasper har varit lite snuvig och hostig sedan i fredags och i morse vaknade han halv 6 och ville gå upp trots att han var trött och ledsen. Han var jättevarm och riktigt seg. Lite senare kräktes han i soffan, på mig och på sig själv. 39,5 graders feber och superhängig. Nu har han somnat i soffan och övervakas av mig :)
På eftermiddagen ska han egentligen få vaccin (som kan göra att han blir sjuk) men det känns inte som om det är läge för det...


Vinterpromenad


Igår förmiddag tog vi en härlig vinterpromenad och tittade på pinnar, kottar m.m. Det var kallt men jättefint ute. Kasper gick långt själv och tyckte det var väldigt kul att halka omkring på isfläckarna (med mamma och pappas stöd såklart). Vi har ju absolut inte lika mycket snö som det kommit uppe i Dalarna och inte i närheten av lika kallt men det är ändå "friskt" som mamma skulle ha sagt :)


Trött mamma och Kasper har äntligen lov!


Nu är det äntligen sportlov och jag och Kasper ska vara hemma en hel vecka tillsammans. Vi ska bara mysa och ta hand om varandra. Kanske åka och shoppa lite nån dag :)


Bästa kompisar?

Maya och Kasper kommer bra överrens, det är ett klassiskt ge-och-ta-förhållande. Kasper använder Maya för att klättra på, krama på m.m. och i gengäld äter hon all mat han "tappar" och dessutom brukar Kasper gömma leksaker åt henne. Men hon är inte alltid lika exalterad över hans beteende...
Att bara sitta lite på ryggen brukar gå bra, men det syns ju på Kaspers blick att han är på bushumör...


Han börjar i alla fall med att ge Maya en stor kram, men passar samtidigt på att dra lite i skinnet...


Det blir lite bus och Maya kommer igång men...


sen ger hon upp och ser sig besegrad av Kasper tyrann!


Sovmorgon

Vi var på fest igår, vuxenfest! Vi lämnade Kasper och Maya på Ekenäs vid 4 och sen kunde vi göra oss i ordning (jag skulle skrivit i lugn och ro men jag var stressad som vanligt). Sen väntade supergod middag med trevligt sällskap och roliga lekar med en övertaggad Peter (födelsedagsbarnet).

Vi kom nog i säng vid kl 1 och sen sov jag som en stock fram till 9... heeeeeeeeeeeeelt underbart! Vaknade av att solen sken och att det var så tyst, känns som om jag stigit in i ett alternativt universum. Även om det verkar ganska roligt och skönt i detta universum så vill jag ganska snart tillbaka till mitt "riktiga" liv så jag får mysa med Kasper igen :)




Det är jag som är kullan:

Jag heter Åsa Lundgren och bor i Ronneby tillsammans med Christian, vår son Kasper och vår hund Maya. Uppväxt i södra Dalarna är jag i hjärta och själ en kulla, men bor sedan januari 2008 i Ronneby, Blekinge.

Jag har kanske inte det mest spännande livet, men jag vill ändå dela med mig av vad som är viktigt i mitt liv just nu. Efter att ha flyttat till Ronneby är det långt till familj och vänner som jag såklart saknar. Det här är ett sätt för mig att hålla kontakten med allihopa på en gång :)


RSS 2.0