Ny ledig dag

Idag var jag hemma och var föräldraledig igen eftersom jag skulle följa med Kasper till dagis. Det gick bättre idag än i fredags i alla fall även om han blev lite ledsen när jag gick iväg en sväng. Kommer säkert gå bra nästa vecka, men det känns konstigt att han ska vara där så långa dagar och bara har inskolning i en timme per dag!

Vanlig arbetsdag i morgon och så är det ju min födelsedag också så lite firande blir det väl kanske... Har faktiskt inte planerat nåt kalas eller liknande, tänkte att man kan få komma och fika lite på lördag em om man vill men det blir inget storfirande direkt.

Ska ta och hoppa in i duschen nu och sen kryper jag nog till kojs så jag är pigg i morgon när jag ska kravla mig upp och iväg.

Kakbak

Vi hade lite tråkigt på förmiddagen idag så jag och Kasper bakade en kladdkaka. Han tycker mest det är roligt att pilla med allt annat på bänken, men att slicka av vispen går alldeles utmärkt...



Bjuder även på em bild från jullovet när vi var på Ekenäs för att bygga en snögubbe, Kasper tyckte dock inte att det var så roligt eftersom det var så mycket snö så han kunde inte gå någonstans.

Nu ska jag ta och förbereda lite inför morgondagens lektion innan jag kryper ner i sängen.


Husuppdatering

Idag var det besiktning på huset och det gick väl bra,  en hel del småsaker som behövs fixas men säg det hus det inte är det på. Vi ska vänta på att få protokollet från besiktningsmannen för att kunna gå igenom det igen och kanske höra oss för lite om vad saker och ting innebär. Men det verkar som om vi kommer köpa hus :)

Här är en länk till bilder på huset ifall det är nån som är nyfiken: http://www.direnius.se/huset.zip


Tiden går så himla fort!

Snart är veckan slut känns det som! Jag jobbar i morgon och är föräldraledig på fredag och ska följa med Kasper på inskolningen så jag också får se hur det är på dagis. Nästan helg nu alltså :)

På fredag ska är det även besiktning på det hus vi eventuellt ska köpa, spännande spännande!!! Vågar inte riktigt hoppas ännu för det känns helt overkligt om vi skulle få flytta in i ett hus äntligen. Kanska kan bli grillkvällar till sommaren :D

Ja, vad ska man säga...

Har lagt bloggen helt på is under hösten och vintern hittills, egentligen var det inte planerat men jag har jobbat som en gris och prioriterade helt enkelt bort den, ledsen att jag inte meddelade det på bloggen...

Tänkte försöka komma igång igen nu, men det kommer nog inte bli lika mycket bilder som innan, det är oftast det som tar tid och det finns ju alltid inte sån över :)

Utseendet är oxå lite sisådär än så länge, tänkte att en nystarts skulle innebära en lite omgjord design oxå, men det går inte riktigt så bra som jag tänkt mig. Måste nog uppdatera mina html- och csskunskaper.




Det är jag som är kullan:

Jag heter Åsa Lundgren och bor i Ronneby tillsammans med Christian, vår son Kasper och vår hund Maya. Uppväxt i södra Dalarna är jag i hjärta och själ en kulla, men bor sedan januari 2008 i Ronneby, Blekinge.

Jag har kanske inte det mest spännande livet, men jag vill ändå dela med mig av vad som är viktigt i mitt liv just nu. Efter att ha flyttat till Ronneby är det långt till familj och vänner som jag såklart saknar. Det här är ett sätt för mig att hålla kontakten med allihopa på en gång :)


RSS 2.0