Stockholmsresa

Jag och Kasper har varit i Stockholm i helgen för att hälsa på min bästa kompis Anna och hennes Tony. Vi flög upp på torsdag em och hem idag på eftermiddagen så nu kan Kasper lägga det till sin meritlista. Han har varit supersnäll och glad hela helgen och vi har haft det underbart.


I fredags spenderade vi dagen med att titta på/prova brudklänningar till Anna som blir fru i sommar. Kasper var lyckligt ovetande om vad han var med om och charmade i stort sett alla vi träffade.


På lördagen kom mamma och pappa ner med tåget och vi lunchade och fikade och umgicks en massa. Kasper tyckte det var jättekul att få träffa mormor och morfar!

Under helgen blev Kasper mer och mer förtjust i Anna och Tony och idag tyckte han nog att det var tråkigt att åka ifrån sin gudmor.


Maya pulsar i snön


Hon tycker det är roligt med snö våran Maya!!

Brunnsparken i vinterskrud

Idag var det superfint i brunnsparken, mycket snö (plogade gångvägar!!!), solen tittade fram, lite snö föll från träden och runt nollgradigt i luften.




Jag har inte varit ut på någon riktig långpromenad på ett tag eftersom jag varit förkyld, bara nån halvtimme eller så. Maya fick nog en chock när vi var ute 1 1/2 timme idag och hon fick dessutom pulsa runt i snön, hon har däckat nu i alla fall :)


Kasper skrattar gott


Kasper hade ikväll jätteroligt åt Maya när hon lekte lite med sin mjukisråtta. Vi kunde väl inte direkt se att det var så himla roligt men det kunde tydligen han :)

Marängpojken


Igår fick vi till att byta sängkläder eftersom Kasper bajsade på morgonen och lite läckte ut i vår säng :/
Kasper ville såklart vara med och hjälpa till och här har Christian lindat in honom i sitt duntäcke, vi tycker att det ser ut som om han sitter i en stor marängpuff.


Mmmmmmmmmm :P


Vi åt ugnspannkaka med blåbär och grädde i veckan och självklart ville Kasper oxå smaka lite grädde. Så han fick slicka av vispen. Jag vet inte om det var grädden eller vispen som var roligast.
Lägg märke till vilken linslus han är med, på i stort sett alla bilder vi tar så tittar han in i kameran :)


De dagliga sysslorna


Det är mycket som ska göras varje dag och det bilr lite tråkigt att göra samma saker dag efter dag, men ibland så är det lite roligare som när Kasper hjälper till att bädda sängen :)

Jag vet inte om det gick fortare att bädda idag men det var i alla fall roligare!


Nu har jag gett upp...

Jag har hittills gjort Kaspers mat själv, men nu tror jag att jag har gett upp, igår fick han smaka burkmat för första gången...
Den störsts orsaken är att han inte tycker om den mat jag gjort till honom på slutet. Så länge han bara åt typ potatis och grönsaker så var det inga problem men nu har jag försökt med lite kyckling och även med lax men han vill inte alls äta det. Sen äter han väldigt lite just nu eftersom han är sjuk och då är det så enkelt att bara ta lite ur en burk. Jag kanske får ett ryck och försöker igen senare, men just nu så får han äta lite burkmat.

Happy Valentines Day!

Igår på alla hjärtans dag så frågade Christian om vi inte skulle förlova oss, och utan någon längre betänketid så sa jag att vi såklart skulle göra det :)!
Det blir inget bröllop inom ett år eller hur det egentligen ska vara men någon gång i framtiden. Nu ska vi börja titta på ringar, Christian visste inte vad jag tål för saker eftersom jag har nickelallergi och så antog han att jag skulle vilja vara med själv och bestämma hur min ring ska se ut och det hade han kanske rätt i :)

Resemässa


Förra helgen var vi på en liten resemässa i Karlshamn. Kasper var såklart med och charmade alla. Han fick då oxå testa sin sittvagn, och den funkade riktigt bra!


Kasper och Maya igen


Maya hjälper till med rengöringen :)


Härlig natt!

I natt har jag sovit tokmycket!!! Kasper gick och lade sig kl 7 igår kväll, vaknade till några gånger men somnade om direkt när han fick nappen. Jag gick och la mig vid halv tio för jag var så grymt trött och vaknade senare på natten och gick på toaletten. Kollade sen vad klockan var och då var hon kvart över 4! Kasper hade inte vaknat för att äta än så jag var tvungen att kolla om han levde :)

Han vaknade till då så jag passade på att amma och sedan somnade han om igen och sov till kl 6, då fick han komma över till vår säng och somnade om igen en liten stund. Vi gick upp vid kl 7 och då var både han och jag på toppen humör!!!

Tänk om han gör så här varje natt, underbart! En amning per natt är ju ingenting, då kommer jag alltid känna mig utsövd.

Nu sover Kasper en stund innan vi ska iväg på läkarbesök på bvc + svininfluensaspruta. Får se om vi får en liten sjukling ikväll...



Det är jag som är kullan:

Jag heter Åsa Lundgren och bor i Ronneby tillsammans med Christian, vår son Kasper och vår hund Maya. Uppväxt i södra Dalarna är jag i hjärta och själ en kulla, men bor sedan januari 2008 i Ronneby, Blekinge.

Jag har kanske inte det mest spännande livet, men jag vill ändå dela med mig av vad som är viktigt i mitt liv just nu. Efter att ha flyttat till Ronneby är det långt till familj och vänner som jag såklart saknar. Det här är ett sätt för mig att hålla kontakten med allihopa på en gång :)


RSS 2.0