Flytten

Tänkte bjuda på lite bilder från flytten...


Kasper packar själv sina kläder och trycker ner dem i resväskan. Det var såklart superroligt, men det var nog mest för att han gillar att riva ut saker från lådor och liknande :)

Hela gänget med hjälpredor pausar en stund, det var välbehövligt.




Har man inget matbord än så får man väl äta på golvet, Kasper tyckte det var konstigt men spännande. Sen var det ju smarrigt med pizza också :)

Provvakt

Just nu är jag himla busig och sitter på jobbet och bloggar... Är provvakt när 2:orna skriver uppsats, nationellt prov i svenska B. Det är tyst och lugnt i klassrummet och de jobbar på bra allihopa. Och här sitter jag och gör nåt helt annat :)

Men jag kan inte göra så mycket annat, måste hålla koll på dem och gå runt lite då och då så att sätta sig och rätta något eller liknande känns inte bra, då går jag in i det så mycket så att jag glömmer av att kolla till dem.
Och jag kan väl få ha en lite lugn dag på jobbet jag med som en hel del andra har ibland!

Vuxenpoäng!

Nu är vi inne i huset, det är totalt kaos och massvis att göra hela tiden, men samtidigt helt underbart!!! Försöker att ta det lugnt och slappna av, ska ju bo här ett bra tag nu så vi behöver ju inte stressa och fixa allt på en gång!

Kasper har boat in sig helt ok, han har varit sjuk i stort sett hela veckan och varit gnällig på grund av det men han verkar trivas i huset i alla fall. Han vill gärna vara ute och pyssla och det vill såklart vi också.

Idag har solen varit framme och det var riktigt varmt på förmiddagen, hängde tvätten ute till och med. Tanken var att vi skulle städa ur lägenheten idag men vi är ju så fruktansvärt ineffektiva nuförtiden...

Nu ska jag rätta lite engelsktexter och sen ta en snabbdusch innan jag ramlar ner i sängen, alla läsare är såklart otroligt välkomna att hälsa på i vårt nya hem!!!



Det är jag som är kullan:

Jag heter Åsa Lundgren och bor i Ronneby tillsammans med Christian, vår son Kasper och vår hund Maya. Uppväxt i södra Dalarna är jag i hjärta och själ en kulla, men bor sedan januari 2008 i Ronneby, Blekinge.

Jag har kanske inte det mest spännande livet, men jag vill ändå dela med mig av vad som är viktigt i mitt liv just nu. Efter att ha flyttat till Ronneby är det långt till familj och vänner som jag såklart saknar. Det här är ett sätt för mig att hålla kontakten med allihopa på en gång :)


RSS 2.0