Matmonstret


Kasper äter som om han inte fått mat på månader, det verkar inte finnas någon botten i honom! För några veckor sedan så åt han jättedåligt, bara nån tugga vid varje måltid. Det tar han igen nu med råge! I fredags åt vi pizza och han tröck i sig en hel del, här har han fått den sista slicen och smaskar på den. Hela biten gick dock inte i :)
Det värsta är att han bärjat vakna så tidigt och är hungrig, i fredags morse skulle han upp kvart i fem och ville då ha välling. Det fick han av mig, men när han ätit upp det så skulle han ha en macka! Jag gav honom det också och han smaskade i sig den. När jag och Christian sedan åt frukost vid halv 7 så åt Kasper yoghurt och müsli som vanligt...


Nytt regnställ


Idag var vi till Team Sportia och fyndade regnställ till Kasper. De hade erbjudande på Didrikssons så det kostade bara 249:-, det tyckte i alla fall jag var billigt!
Väl hemma så fick Kasper testa så att storleken var okej, sen ville han inte ta av det utan skulle leka med det på... Jag tvingade av honom det tillslut, han skulle ju ha svettats ihjäl :)
Här syns också hur det ser ut här hemma efter att Kasper röjt runt i sin leksakshylla och allt hamnat på golvet!


Pojken börjar bli stor!


Han är väl för söt min lillprins?! Förvånas varje dag över hur nån kan vara så otroligt gullig och jävlig på samma gång :)
Han kan verkligen konsten att gå en på nerverna ibland men så behöver han bara le eller krama en eller bara titta på en så smälter man direkt. Konstaterade i morse att jag helt klart kommer bli en kindnypartant när jag blir stor!


Vinterkräksjukan hälsar på...

Vi har i helgen haft finbesök av vinterkräksjukan. Han (ja, jag utgår från att det är en "han") behöver väl ingen närmare presentation. Jag har samtidigt drabbats av en hel massa olika konstiga krämpor, allt från bett eller utslag på hela benen till halsont och svullna fotsulor. Helmyska har det helt enkelt varit. Men självklart så fick jag inte vara sjuk själv så jag kunde glömma allt annat... Christian blev såklart också sjuk och drabbades dessutom värre än mig av just kräkningarna. Typiskt!

Självklart skyller jag inte det på Christian,han hade nog alla gånger valt att vara frisk och passa upp på mig, men det känns ändå lite bittert!

Kasper har otroligt nog klarat sig, tror det var han som drog hem smittan från dagis. Vi var hemma hela familjen igår och jag är hemma även idag. Tar igen mig och vill heller inte smitta någon på jobbet. Lägger lite planeringstid hemma idag istället så jag inte kommer så mycket efter med jobbet.

Tur att kusin Therese och hennes Johan inte kom hit i söndags som vi hade planerat, hade vi smittat henne så hon missat SM hade jag mått ännu sämre än jag gjorde i söndags :)



Det är jag som är kullan:

Jag heter Åsa Lundgren och bor i Ronneby tillsammans med Christian, vår son Kasper och vår hund Maya. Uppväxt i södra Dalarna är jag i hjärta och själ en kulla, men bor sedan januari 2008 i Ronneby, Blekinge.

Jag har kanske inte det mest spännande livet, men jag vill ändå dela med mig av vad som är viktigt i mitt liv just nu. Efter att ha flyttat till Ronneby är det långt till familj och vänner som jag såklart saknar. Det här är ett sätt för mig att hålla kontakten med allihopa på en gång :)


RSS 2.0