Pojken börjar bli stor!


Han är väl för söt min lillprins?! Förvånas varje dag över hur nån kan vara så otroligt gullig och jävlig på samma gång :)
Han kan verkligen konsten att gå en på nerverna ibland men så behöver han bara le eller krama en eller bara titta på en så smälter man direkt. Konstaterade i morse att jag helt klart kommer bli en kindnypartant när jag blir stor!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej darling!

Va sååå underbart att få prata med dig igår och tack för den fina bilden på Kasper. Vad spännande med flytten, grattis och lycka till!! Vi planerar in en helg nu snart när jag kommer ner till er :)

Ha en fin dag kompis!!

Många kramar,

Tapir

2011-03-24 @ 08:18:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Det är jag som är kullan:

Jag heter Åsa Lundgren och bor i Ronneby tillsammans med Christian, vår son Kasper och vår hund Maya. Uppväxt i södra Dalarna är jag i hjärta och själ en kulla, men bor sedan januari 2008 i Ronneby, Blekinge.

Jag har kanske inte det mest spännande livet, men jag vill ändå dela med mig av vad som är viktigt i mitt liv just nu. Efter att ha flyttat till Ronneby är det långt till familj och vänner som jag såklart saknar. Det här är ett sätt för mig att hålla kontakten med allihopa på en gång :)


RSS 2.0