Veckans resultat...

Vägning idag igen (tiden går grymt fort nu!!) och neråt igen: -0,7 kg! Så nu klarade jag äntligen 5% målet :D! Jag och Christian bestämde vilka belöningar jag ska få när jag når vissa delmål och vid 5% skulle jag få köpa nya träningskläder vilket jag var till Karlskrona och gjorde på eftermiddagen. När jag når 10% ska jag få köpa en löparjacka och när jag kommer ner till innan-Kasper-vikten så blir det nya joggingskor.

Jag har delat upp min viktnedgång i 5 delmål och idag uppnådde jag alltså det första, känns toppen!!!

Nästa vecka kommer jag vara i Dalarna så jag missar vägningen men ska kämpa på för att ha gått ner extra mycket när jag väl kommer tillbaka.

Första tanden!

Igår morse kändes något vasst i underkäken på Kasper, det var en liten liten tand som kommit upp! Äntligen! Folk har ju sagt sen han var typ 2 månader att "han den där får då tänder snart"... Men nu kom det en alltså :)

Än så länge sticker det bara upp en liten prick men det kommer väl mer snart. Jag ser fram emot att han ska kunna äta lite lättare nu när han kan börja bita av bitar lite mer.



Det är jag som är kullan:

Jag heter Åsa Lundgren och bor i Ronneby tillsammans med Christian, vår son Kasper och vår hund Maya. Uppväxt i södra Dalarna är jag i hjärta och själ en kulla, men bor sedan januari 2008 i Ronneby, Blekinge.

Jag har kanske inte det mest spännande livet, men jag vill ändå dela med mig av vad som är viktigt i mitt liv just nu. Efter att ha flyttat till Ronneby är det långt till familj och vänner som jag såklart saknar. Det här är ett sätt för mig att hålla kontakten med allihopa på en gång :)


RSS 2.0