Nu går han!

Idag kan vi nog säga att Kasper börjat gå :)! Han har länge nu kunnat ta några steg men inte varit så intresserad av det utan har gärna satt sig ner istället. Men idag så verkar han kommit på att det nog är ganska smidigt att gå istället för att krypa ibland. Han går absolut inte hela tiden men några små snuttar då och då.

Tänk att man kan bli så löjligt glad och stolt för nåt så naturligt :D!

Fler hus att titta på...

Idag var vi på andra husvisningen på två dagar, men inget har gett nåt bra intryck ännu. Igår var det en tegelvilla med tomt mot skogen, men det var så små sovrum och lite konstig planlösning så det var inget vi fastnade för. Idag tittade vi på ett radhus där i stort sett allt var iordninggjort. Men det var inte iordninggjort i vår smak direkt... Så det blir inget där heller.

Imorrn blir det tredje gången gillt hoppas jag:)

 Vi ska titta på ett stort fint hus i Risanäs som ligger närmare kusten (http://www.hemnet.se/beskrivning/722235?r=3). Jag ser verkligen fram emot att titta på det här huset och har en väldigt bra känsla i magen. Hoppas bara att det känns lika när jag sett det i verkligeheten! Det är lite över det pris vi hade tänkt oss men om vi hittar ett hus och ett läge vi verkligen gillar så är det kanske värt det!

Kvällspromenad


Det bor en farbror i vårt hus som tar sina kvällspromenader på terassen mot innegården. Tycker han är lite söt som kämpar på med sin stavgång :)

Små, små steg :)

För några dagar sen tog Kasper sina första steg! Men han var själv omedveten om det och så fort han vet att han inte håller i nåt så sätter han sig. Men så nu på morgonen så gick han medvetet några steg fram till sin leksakshylla!!! När jag sen skulle visa Christian så gjorde han det såklart inte igen. Men det kommer nog, snart springer han nog runt utan problem :)

Varmt, klibbigt och torrt

Jag håller på att döööö, det är så varmt och klibbigt!!! Jag vill inte klaga men nu kommer jag inte ens ihåg sist det regnade och det är lite jobbigt när det aldrig riktigt svalnar av.

Tur att svärföräldrarna bor vid havet så vi kan åka dit och svalka oss. Vi har köpt en liten pool med solskydd åt Kasper som han kan sitta och plaska lite i, han tycker det är lite kallt i havet, speciellt idag när det var högre vatten än det varit innan. Men, kors i taket, Christian badade helt frivilligt i havet! Kom fram till att det är andra gången jag ser Christian bada utomhus (och inte i en pool) sedan vi blev tillsammans, och första gången var när vi blev tillsammans och då kunde han väl inte banga :)


Trött på mamma?


Ibland undrar jag om Kasper tycker jag är jobbig som vill ta kort på honom, eller vad tror ni?


Kasper smakar citron


På midsommar åt vi smörgåstårta på balkongen och hade det mysigt och Kasper ville så gärna smaka på citronen, och det fick han...

Han tyckte det var ganska surt :), men han skulle ha mer sen. Barn är bra roliga!


Annas möhippa


I lördags var det dags för älskade Annas möhippa uppe i Rättvik. Efter en hel del planerande och fixande så blev det tillslut en toppen dag och alla var nöjda, speciellt Anna. Det var längesen jag skrattat så mycket på en dag!


Friskis & Svettis

Ikväll var jag på gympa i Brunnsparken med en hel del andra damer (och en och annan man oxå tror jag). Det är Friskis&Svettis som bjuder på gympa utomhus på sommaren. Jag såg en lapp om det på Willys och tänkte att jag kunde testa det, det är ju härligt att träna utomhus. Det var ingen jätterolig gympa, typisk f&s där alla står i ring och hoppar och sparkar och svänger med armarna. Men det var ganska jobbigt och det blir ju vad man gör det, försökte att ta i så mycket jag kunde och spänna musklerna i armarna så mycket jag kunde när jag viftade med dem så lite träningsvärk kommer jag säkert få imorrn.

Kommer nog gå dit på söndag igen när nästa pass är, jag behöver komma ut och röra på mig lite.



Det är jag som är kullan:

Jag heter Åsa Lundgren och bor i Ronneby tillsammans med Christian, vår son Kasper och vår hund Maya. Uppväxt i södra Dalarna är jag i hjärta och själ en kulla, men bor sedan januari 2008 i Ronneby, Blekinge.

Jag har kanske inte det mest spännande livet, men jag vill ändå dela med mig av vad som är viktigt i mitt liv just nu. Efter att ha flyttat till Ronneby är det långt till familj och vänner som jag såklart saknar. Det här är ett sätt för mig att hålla kontakten med allihopa på en gång :)


RSS 2.0